csokikorzo webáruház, webshop

Kategóriák

Jogi nyilatkozat
A Csoki Korzó Kft. honlapján elérhető szolgáltatás alkalmazásával az Általános Szerződési Feltételek elfogadásával az itt felsorolt feltételeket tekintjük relevánsnak:

Információk
A Csoki Korzó  Kft. mindent megtesz annak biztosítására, hogy a honlapon közölt minden információ pontos legyen feltöltése időpontjában, azonban nem vállal felelősséget a honlapon, avagy a webshopban bekövetkező technikai hibákért, amennyiben azok a szolgáltatónak felróhatóan, avagy az érintett felek érdekkörén kívüli álló ok végett következnek be. A Csoki Korzó Kft. nem vállal felelősséget a portálon előforduló semmilyen pontatlanságért, vagy hiányosságért és nem tartozik felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a portál használatából, azok használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek az információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból származnak.

Kockázat
AA webáruház tulajdonosának szolgáltatásait igénybe vevő felhasználók tudomásul veszik, hogy az adattovábbítás folyamán adatok elveszhetnek, megsemmisülhetnek, esetleg illetéktelen kezekbe kerülhetnek, valamint az internet nyilvános jellegéből fakadóan idegen behatolások történhetnek a rendszerbe, így a felvitt adatok (bnév, cím, telefonszám...stb) illetéktelen kezekbe kerülhetnek. Ilyen esetekben a webáruház tulajdonosát semmilyen felelősség nem terheli, ezirányú kockázattal a felhasználó tisztában van és ezt a kockázatot a szolgáltatás igénybevételekor vállalja.
Természetesen mindent megteszünk annak érdekében, hogy az adatok biztonságban legyenek, tárhelyünket és weboldalunkat a Bolthely.hu Kft. szakemberei kezelik és a rendszereket rendszeresen frissítik. Az adatokat harmadik félnek önszántukból nem adjuk ki- kivéve a hatóságoknak, ha arra megfelelő felhatalmazásuk vagy engedélyük van.


Szerzői jog
A www.csokikorzo.hu  honlap, az azokon található minden képi, hang és szöveges tartalom, illetve azok elrendezése szerzői jogi oltalom alatt állnak. Azoknak bármilyen formában történő felhasználása kizárólag a Csoki Korzó Kft. kifejezett erre vonatkozó írásos engedélyével lehetséges. Felhívjuk a figyelmét, hogy a Csoki Korzó  Kft. fentiekben részletezett feltételeitől eltérő vagy azokat sértő használat szerzői jogi, polgári jogi és büntetőjogi következményekkel járhat, a Csoki Korzó Kft. minden tudomására jutott jogsértéssel szemben fellép.

A felelősség korlátozása

A Csoki Korzó Kft. webáruházban való vásárlás feltételezi a vásárló részéről az Internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását, különös tekintettel a technikai teljesítményekre és a felmerülő hibákra. A Csoki Korzó semmilyen módon nem felelős az alább felsorolt pontokban foglaltak miatt, bármilyen okból is következtek be:
 1. Az Interneten küldött és/vagy fogadott bármilyen adat.
 2. Bármilyen működési hiba az internetes hálózatban, ami megakadályozza a Csoki Korzó webáruházában akadálytalan működését és a vásárlást.
 3. Bármilyen meghibásodás, bármely vételi eszközben a kommunikációs vonalakon.
 4. Bármely levél - függetlenül attól hogy papír, vagy elektronikus formában érkezett - , de főleg bármilyen adat elvesztése.
 5. Bármely szoftver nem megfelelő működése.
 6. Bármilyen programhiba, abnormális esemény vagy technikai hiba következményei.
 7. A Csoki Korzó nem felelős semmilyen alapon, semmilyen kárért, függetlenül attól, hogy direkt, vagy indirekt, ami a Csoki Korzó webáruházhoz való csatlakozás miatt következett be.
 8. A résztvevő felelőssége felmérni, hogy hogyan védheti meg a számítógépén tárolt adatait a behatolóktól.
 9. Egyedül a vásárló felelős a Csoki Korzó-hoz való kapcsolódásáért és a Csoki Korzó webáruházában való vásárlásért.
 10. A Csoki Korzó nem vonható felelősségre semmilyen esetben vis maior esetén vagy bármilyen eseménnyel kapcsolatosan, ami nem az irányítása alatt áll.A Csoki Korzó szabadon megváltoztathat bármilyen árat, határidőt. A változás a Csoki Korzó webáruházban történt megjelentetés időpontjától lép életbe.
 11. A Csoki Korzó szabadon módosíthatja a vásárlás feltételeit és szabályait és/vagy az áruházat, bármikor, értesítési és bárminemű kötelezettség nélkül arra nézve, hogy megindokolja a döntés helyességét, és a Csoki Korzó nem vonható felelősségre, ha így tesz.
 12. Bármely módosítás abban az időpontban lép életbe, amikor online megtalálható a Csoki Korzó webáruházában. Bármely résztvevőnek, aki nem ért egyet a szabályok módosításával, fel kell hagynia a vásárlással.
 13. A Csoki Korzó szabadon beperelhet bármely személyt, aki csalást követ el vagy annak elkövetésével próbálkozik. Azonban a Csoki Korzó nem vonható felelősségre semmilyen, harmadik személy által valamely résztvevő rovására történt csalás miatt.
 14. Személyes adatok: A résztvevők személyes adatainak felhasználása az Adatvédelmi törvény hatályos szabályozásának értelmében történik. Minden résztvevőnek joga van, helyesbíteni vagy törölni bármely, akár az összes általa megadott információt.

A Csoki Korzó a vásárlók adatait a szerződés teljesítése, és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja. Külön rendelkezése hiányában a megadott e-mail címen a későbbiekben tájékoztat akcióiról és újdonságairól, amennyiben Vásárló Hírlevélre feliratkozott a webáruházban. 
Tájékoztatjuk, hogy a webáruház tulajdonos jelen weboldalát csak a fentiek elfogadása esetén használhatja!

Bevásárlókosár

Kérjük, lépjen be.

Elfelejtett jelszó
Regisztráció
Nem tudok belépni

Hírlevél

Termék ajánló
Webáruház készítés és bérlés

0.17 mp
HÍRLEVÉL