csokikorzo webáruház, webshop

Kategóriák

Maya Chocolate Saját Csokoládécsaládunk alkategóriái
Új gyönyörű természetesen ABSZOLÚT KÉZMŰVES csokoládécsaládunk sok szép tagot számol :-) Tej-ét-fehércsokoládék, feltétes, vagy Maya logos? Cukormentes, tejmentes, gluténmentes kivitelek? Nem csak táblák, szeletek, de figurák, töltött pralinék, trüffelek- mi minden finomságot kézzel frissen készítünk, tartósítók, adalékanyagok nélkül! Nálunk mindez lehetséges! Szívvel lélekkel készítjük Önnek! Saját kis műhelyünk finomságai ezek a friss termékek!

Díjnyertes csokoládéink
 Díjnyertes csokoládéink (11 féle termék)
A mi kis büszkeségeink ezek az ínyenc csokoládék. Világversenyeken bizonyítottak mind! Az angol Great Taste Awards, a Gasztronómiai Oscar díj méltán az egyik leghíresebb versenye. A világ legkülönlegesebb, legfinomabb ételei-italai nevezhetők a versenyre, ahol minden a csillagokról és persze a kivételes ízekről szól. A londoni Academy of Chocolate (AoC) egy kimondottan csokoládés szakverseny, melyre a világ elit csokoládékészítői nevezik termékeiket, itt csak csokoládék, és csokoládés finomságok kapnak helyet. Az International Chocolate Awards, az ICA mely csak csokoládékat versenyeztet, és ahol területenként tartanak fordulókat, míg egy termék minősítést, és díjat kap. Minden verseny közös jellemzője a vakteszt, azaz a kóstolók (akik neves séfek, ételkritikusok, gasztrobloggerek, híres gasztronómiai újságírók, csokoládégyárak tulajdonosai, cukrászmesterek, csokoládémesterek, világ vezető kereskedelmi láncainak tulajdonosai, szakértők a világból) vakon, csomagolás nélkül egy-egy falatban, kockában elemzik, kóstolják, bírálják a csokoládékat, és végül a rengeteg kóstolás eredményeként születik meg az ítélet. Ezeket a versenyeket a világon mindenhol ugyanaz a tisztelet és elismerés övezi, járjunk bárhol! A díjazott csokoládékon éppen ezért nemzetközileg egységes logo jelenik meg, melynek célja a vásárló tájékoztatása, legyen az Magyarországon vagy Ausztráliában, vagy éppen Mexikóban! Kis pécsi manufaktúránknak óriási büszkeség ezeken a versenyeken indulni és nyerni, elismerést szerezni a világ csokoládé szakértőitől. 2017-ben kezdtünk el nevezni csokoládéinkkal, és most 2019.augusztusában 21 nemzetközi díjat tudhatunk magunkénak! 2019-ben a londoni Great Taste Awards versenyen először kaptunk 3csillagos minősítést (aranyérem) 65% Perui étcsokoládénkkal, vörösboros bio szilvával, karamellizált mogyoróval!
Ősi, eredetszelektált Maya csokoládék
 Ősi, eredetszelektált Maya csokoládék (24 féle termék)
Itt kapnak helyet a LEGJOBB CSOKOLÁDÉINK! Az egzotikus külső itt mindig a legkiválóbb csokoládékat, ínyenc ízeket, igazi különleges finomságokat rejtenek, sok esetben területszelektált csokoládékból készítve! Itt találja DÍJNYERTES CSOKOLÁDÉINKAT is!
Cukormentes Maya csokoládék
 Cukormentes Maya csokoládék (9 féle termék)
Kézműves finomságok műhelyünkből, elegáns kivitelben, finom ízekben, kizárólag a legjobb belga csokoládéból, de ezennel minden CUKOR NÉLKÜL. Akár cukorbeteg, akár diétázók is fogyaszthatják :-) Kiváló ajándék!
Maya & Pécsi Zoo közös Vegán csokoládék
 Maya & Pécsi Zoo közös Vegán csokoládék (15 féle termék)
Nagyon büszkék vagyunk, hogy a Pécsi Állatkerttel közösen együttműködve megálmodtuk és megalkottuk a ZOO Vegán csokoládécsaládot. Minden csokoládé izgalmas ízekben kerül kézzel készítésre, vegán csokoládéból készítve, teljesen tejmentes és gluténmentes minden csokoládé, hogy az allergiás gyerekek se maradjanak ki a jóból! Az állatkert kedvenc lakóit találjuk a borítókon is! 12 csokoládé kap helyet a sorozatban-minden hónapra egy :-) A csokoládék dobozában egy matrica is található külön, aminek a gyermekek örülnek: összegyűjthetik mind a 12-őt! Adomány is egyben: Minden csokoládé megvásárlásával Ön a csokoládék árának 10%-ával támogatja a Pécsi Állatkertet és kis lakóit.
Kis és nagy táblás díszített csokoládék
 Kis és nagy táblás díszített csokoládék (2 féle termék)
Díszdobozos kivitelű csokoládécsaládunk tagjait itt találja meg A-tól Z-ig :-) Vannak örök kedvencek, de mindig igyekszünk újdonságokkal is előrukkolni :-)
Szemes és őrölt kávék
 Szemes és őrölt kávék (3 féle termék)
Most már igazi finom, minőségi kávékkal is bővítettük kínálatunkat: a kávébabok kiváló ültetvényekről származnak!
Szálas teáink
 Szálas teáink (17 féle termék)
Szálas kimért teakínálatunk immár Vevőink nagy kedvencévé vált. Igazi gyümölcsök, teafüvek, minden más nélkül: kiváló gyümölcsfőzet, ízletes tea a végeredmény. Kiadós! Őszi-téli időszakban az egyik legnagyobb kedvenc ha ajándékról van szó.
Krémek és más finomságok
 Krémek és más finomságok (1 féle termék)
Itt különleges üveges krémek, és csokoládé extra finomságok kapnak helyet- minden ami még hiányozhat egy teljes csoki-készletből :-)

Bevásárlókosár

Kérjük, lépjen be.

Elfelejtett jelszó
Regisztráció
Nem tudok belépni

HírlevélWebáruház készítés és bérlés

0.18 mp
HÍRLEVÉL